Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Otava-Reenpää kirjasto Kansalliskirjastossa

Anna Perälä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Perälä Anna (toim.) : Otava-Reenpää kirjasto Kansalliskirjastossa

8,00 €

Toimitus Suomeen 6,90 €

Yhteensä 14,90 €

Käytetty - erinomainen (K4)

Nidottu, pehmeäkantinen

2007 / 1

Vantaan Antikvariaatti Oy

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Heikki A. Reenpää

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9529232209

9789529232208

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Mukana paljon uusia ideoita kattauksiin ja lauantai-iltojen kekkeireihin! Ruoat syntyvät letkeässä tunnelmassa kavereiden kanssa kokaten, ruoanlaittomusiikin tahdissa. Menuille annetut viinisuositukset viimeistelevät makunautinnon. Tämä nautiskelijan raamattu kokoaa vuoden ruokasesongit yksiin kansiin. Jokaiselle kuukaudelle on kaksi tai kolme ajankohtaisiin raaka-aineisiin tai juhlapyhiin sopivaa menua alku-, pää- ja jälkiruokineen. Jokaisessa menussa on jokin hauska tai yllättävä twist. Viikonloppumenut edustavat joko kansainvälistä keittiötä, miltä maistuisivat vietnamilaiset kevätkääryleet korealaisen bulgogin kanssa tai ovat kotikeittiön klassikoita 2010-luvulle tuunattuna. Landella valmistamme mm. rosvopaistia kaskinauristen kera ja bouillabassea kotimaisesta kalasta. Kirjassa haistellaan myös pääkaupungin ruokatrendejä. Helsingin hallit, cityviljelmät sekä Teurastamon alue ovat nekin inspiroineet kirjan tekijöitä.

Aiheet

Gezelius, Johannes,

1615-1690.

Juteini, Jaakko.

Reenpää, Erkki.

Reenpää, Heikki A.

Reenpää, Heikki.

Reenpää, Yrjö.

Renqvist, Alvar.

Renqvist, Henrik,

1789-1866.

Kansalliskirjasto

kokoelmat.

1600-luku

1800-luku

bibliofilia

kirjahistoria

kirjallisuudenhistoria

kokoelmat

yksityiskirjastot

yliopistokirjastot

Suomi