Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Savijaloilla

Terry Pratchett

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Savijaloilla

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Savijaloilla" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512348357

9789512348350

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ankh-Morporkin hämyisten kujien kulkijat ovat kauhun vallassa, sillä jossakin kaupungin sokkeloissa vaanii salamurhaaja. Murhayritysten kohteena näyttää olevan itse Patriisi, Loordi Vetinari, jolla riittää huolenaiheita. Juonittelevat aateliset aikovat syöstä hänet vallasta ja muuttaa Ankh-Morporkin kuningaskunnaksi. Korkea-arvoisin ylimys ja siten itseoikeutettu hallitsija olisi korpraali Porkkana, joka kuitenkin panee hanttiin monarkinhommille. Arvossa seuraavaksi ylhäisin on korpraali Nobbs, jolla ei ole mitään äkillistä arvonnousua vastaan - seuraukset vain ovat häkellyttäviä... Savijaloilla jatkaa Vartijat hoi! ja Vartiosto valmiina palvelukseen -kirjoissa alkanutta vauhdikasta tarinaa kaupunginvartioston reippaasta väestä, joka parhaansa mukaa varmistaa Kiekkomaailman rauhaa ja järjestystä.

Aiheet

Porkkana,

fikt.

Vimes, Sam,

fantasiakirjallisuus

jännityskirjallisuus

huumori

satiiri

parodia

kuolema

tutkimus

juonittelu

valta

golemit

kaupunginvartijat

planeetat

Kiekkomaailma

kaupungit

Ankh-Morpork