Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Käärmeenlumooja

Annukka Salama

Kirjasarja: Faunoidit

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Käärmeenlumooja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Käärmeenlumooja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

951040022X

9789510400227

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Faunoidit

Esittely

Miltä tuntuisi, jos puolet kyvyistäsi tulisi satunnaisesti valitulta eläimeltä? Unna on ketterä kuin orava. Hän putoaa aina jaloilleen, kiipeää puuhun vaikka takaperin ja heittää skeittilaudalla voltteja. Unna on luullut olevansa ainoa laatuaan, kunnes skeittaa itsensä salaperäisen Rufuksen jengiin. Synkänkomea poika ottaa Unnan suojelukseensa, mutta tuo yhteisönsä lisäksi tämän elämään kasan hallitsemattomia riskejä. Toiset niistä ovat suloisia kuin suudelma, toiset tappavia kuin metsästäjän luoti. Käärmeenlumooja on kirjailija Annukka Salaman esikoisteos.

Aiheet

Unna,

fikt.

Rufus,

nuortenkirjallisuus

romanttinen fantasiakirjallisuus

sarjakertomukset

esikoisteokset

yliluonnolliset voimat

nuoret

ominaisuudet

eläimet

rullalautailu

rakastuminen

faunoidit

jengit