Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Rakkaus on pelosta vapautumista

Gerald G. Jampolsky

Kirjasarja: Viisas elämä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Rakkaus on pelosta vapautumista

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Rakkaus on pelosta vapautumista" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9522600938

9789522600936

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Viisas elämä

Esittely

Rakkaus vapauttaa pelosta on yksi tunnetuimmista ja rakastetuimmista henkilökohtaisen kasvun klassikoista. Tämä pieni jalokivi oppaiden joukossa tarjoaa apua ja toivoa kahdentoista oppitunnin muodossa. Ne auttavat meitä päästämään irti menneestä, keskittymään nykyhetkeen, sekä astelemaan luottavaisesti kohti tulevaisuutta. Maailmankuulu tohtori Gerald Jampolsky muistuttaa meitä siitä, että vain oman mielemme asettamat rajoitukset estävät meitä elämästä toivomamme kaltaista elämää. Päästämme esiin todellisen itsemme, jonka ydin on rakkautta, kun luovumme rajoittuneista, ja rajoittavista - ajatuksistamme ja vapautamme mielemme. Tämä kirjan voimallinen ja syvällisen nöyrä viesti on ohjannut miljoonia lukijoita itseparannuksen tielle. Lähesty sitä avoimin mielin ja sydämin, ja anna sen johdattaa sinut elämään, jossa kielteisyys, epäily ja pelko korvautuvat optimismilla, ilolla ja rakkaudella.

Aiheet

mielenrauha

tunteet

rakkaus

onnellisuus

anteeksianto