Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tässä iässä

Eeva Heilala

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tässä iässä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tässä iässä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513148041

9789513148041

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Runoja vanhenemisen autuudesta ja melankoliasta. Rakastetun runoilijan Eeva Heilalan yli 30 vuotta kestänyt kirjailijan ura jatkuu runokokoelmalla Tässä iässä. Sen runot pysähtyvät katsomaan maisemaa, jossa on eletty jo pitkään, mutta jonka tulevaisuus on vielä avoin. Avarasta maisemasta kumpuaa mielikuvia kaukaa, aivan kuin vanheneva ihminen, runojen kertoja, kohtaisi jälleen lapsuutensa, sen tutut tiet ja ihmiset. Kokoelman runoissa sukelletaan lapsuuteen ja muistoihin. Runot kertovat ihmisistä, joille uutisia ja tuttavia tärkeämpää seuraa alkaa olla enkelten vierailut ja muistot, jotka ovat niin voimakkaita, että niitä voi lähes koskettaa. Eeva Heilala kuvaa pilke silmäkulmassa sukupolvien välisiä eroja, maaseudun muutoksia ja ikääntymisen autuutta ja melankoliaa. Pohjoispohjanmaalainen miljöö on kulkenut vahvasti läpi Heilalan runoilijan taipaleen - ja kulkee edelleen.

Aiheet

runot

ikääntyminen

maaseutu

sukupolvet