Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hyökkäys Schutzwalliin

Lapin sotaa Jäämerentiellä

Pekka Jaatinen

Kirjasarja: Lapin sota

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hyökkäys Schutzwalliin : Lapin sotaa Jäämerentiell...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hyökkäys Schutzwalliin" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

951040666X

9789510406663

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Lapin sota

Esittely

Lapin sotaa Jäämerentiellä Jaatinen yhdistää dokumentaristisen otteen ja sujuvan kerronnan tavalla, joka ei jätä lukijaa kylmäksi. Hyökkäys Schutzwalliin on kiitellyn Lapin sota -sarjan viides ja viimeinen osa. Suomalaiset ajavat vetäytyviä saksalaisia Jäämerentietä pitkin pohjoiseen, minne nämä ovat valmistaneet Schutzwall-Stellung Ivalon. Siellä saksalaisten joukkojen on tarkoitus käydä lopulliseen taisteluun takaa-ajajiaan vastaan. Ristivalotuksen ja perinpohjaisten taustatöiden tuloksena on todenmukainen, paikoin karmiva kuva sodasta ja tapahtumien kulkua kuvataan suomalaisesta, saksalaisesta ja neuvostoliittolaisesta näkökulmasta. Sodan kauhut ovat koskettavasti läsnä, samoin sotilaiden väsymys ja turtumus. Pekka Jaatinen on Rovaniemellä asuva, Raahessa 1966 syntynyt kirjailija. Koulutukseltaan hän on markkinointimerkonomi sekä taiteen kandidaatti pääaineenaan mediatiede. Hän on toiminut kolumnistina ja kriitikkona sanomalehti Kalevassa vuodesta 2005.

Aiheet

Aarre,

fikt.

Thorsten,

Vasili,

sotakirjallisuus

Lapin sota

taistelut

suomalaiset

saksalaiset

1944

takaa-ajo

sotatoimet

seuranta

neuvostoliittolaise