Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Walden

elämää metsässä

Henry David Thoreau

Kirjasarja: Paratiisi-pokkarit

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Walden : elämää metsässä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Walden" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kirjapaja

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9522880779

9789522880772

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vuonna 1845 Henry Thoreau ryhtyi kuuluisaan kokeiluunsa: hän muutti Walden-järven rannalle keskelle metsää, omin käsin rakentamaansa vaatimattomaan mökkiin. Hän halusi selvittää, miten elää yksinkertaisimmin ja aidoimmin. Elintasoaan vapaaehtoisesti alentava Thoreau oli kummajainen 1800-luvun Yhdysvalloissa, edistyksen kynnyksellä. Näistä kokemuksista ja ajatuksista muun muassa elämänfilosofiasta, henkisyydestä, itsensä kehittämisestä, valinnanvapaudesta, yhteiskunnasta, luonnosta, taloudesta ja yksinäisyydestä syntyi kirja Walden. Kirjalla on ollut suuri vaikutus yhteiskunta- ja moraalifilosofiaan. Sitä pidetään nykyään myös luontokirjallisuuden ja ympäristöajattelun perusteoksena. Thoreaun elämänfilosofiset kirjoitukset ovat puolentoista vuosisadan jälkeenkin hämmästyttävän ajankohtaisia. Uudessa suomennoksessa täydennetään aiemman käännöksen vajeita, selkeytetään käsitteitä ja annetaan tarvittavaa taustatietoa. Henry David Thoreau (1817-1862) asui Yhdysvaltojen Massachusettsissa. Hän oli opiskellut Cambridgessa mm. kreikkaa, latinaa, filosofiaa ja kirjallisuutta. Thoreau elätti itsensä monissa ammateissa: maanmittarina, kynätehtaan apumiehenä, vapaana luennoitsijana ja kirjoittajana. Alkuteos: Walden, or Life in the Woods (1854).

Aiheet

Thoreau, Henry David.

elämänfilosofia

muistelmat

kirjailijat

Yhdysvallat

omavaraisuus