Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kalmankokko

Timo Sandberg

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kalmankokko

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kalmankokko" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512356694

9789512356690

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tammirannan mahtisuvun kulissit järkkyvät, kun perheen äiti putoaa Lahden vesitornista kesken sukukokouksen ja menehtyy. Itsetuhoinen tausta ja onneton elämäntilanne riittävät selitykseksi, rikosta tapaukseen ei tunnu liittyvän. Juhannuksena muu perhe kokoontuu suvun kesäpaikkaan leskeksi jääneen johtaja Tammirannan pyynnöstä. Tammirannan ajatukset firman tulevaisuudesta ja omasta seuraajastaan eivät saavuta suurta suosiota jälkikasvun piirissä, ja tunnelmat tummenevat. Tarina kietoutuu yhteen rannan muiden juhannusta viettävien seurueiden kohtaloiden kanssa, ja tunteikas ilta päättyy traagisesti. Kalmankokko on huimassa nosteessa olevan dekkarisarjan kuudes osa, jonka hieno juoni pitää otteessaan viimeiselle sivulle saakka. Komisario Erkki Heittolasta on tullut yksi kotimaisen dekkarikentän sympaattisimmista poliisihahmoista, jonka yksityiselämän käänteitä seurataan lähes yhtä tarkasti kuin rikostarinaa. Timo Sandbergin teksteissä näkyy kirjailijan humaani suhtautuminen muutosten keskellä kamppailevaan pieneen ihmiseen, taitavien rikostarinoiden takaa löytyy aina teräviä näkökulmia nyky-yhteiskuntaan.

Aiheet

Heittola, Erkki,

fikt.

Lund, Taru,

Tammiranta,

suku, fikt.

Ellibs

murha

yritysjohtajat

valtataistelu

konsernit

perinnönjako

riidat

itsemurha

aviovaimot

juhannus

poliisit

huvilat

kaupungit

Lahti