Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suomipopin helmiä. 9. Voittajia ja hyviä häviäjiä

Juha Töyrylä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suomipopin helmiä. 9. Voittajia ja hyviä häviäjiä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suomipopin helmiä. 9. Voittajia ja hyviä häviäjiä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

951316585X

9789513165857

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, ruotsi, englanti

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Muistatko, kuka voitti Syksyn Sävelen vuonna 1970? Ja mikä oli Antti Tuiskun sijoitus vuoden 2003 Idolsissa? Suomipopin helmiä 9 kerää yhteen lauluja, jotka ovat joskus voittaneet tai joiden esittäjät ovat voittaneet - tai hävinneet ja menestyneet siitä huolimatta! Lisäksi mukana on muutamia uusimpia hittejä, jotka eivät vielä ole ehtineet edes osallistua mihinkään. Kirjassa on noin 65 sarjassa ennen julkaisematonta biisiä sanoin, melodioin ja sointumerkein. Mukana on jälleen useita ennen nuotteina julkaisemattomia kappaleita.

Aiheet

popmusiikki

kokoelmat

Suomi

viihdemusiikki

rock

iskelmät

popmusik

samlingar

Finland

underhållningsmusik

nuottijulkaisut