Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Seikkailun suolainen maku

nuori kippari, pieni purjevene, suuri valtameri

Kari Nurmi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Seikkailun suolainen maku : nuori kippari, pieni p...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Seikkailun suolainen maku" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524923017

9789524923019

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vaikuttava kirja kertoo yhden Suomen nuorimman valtameripurjehtijan Kari ¿Ruffe¿ Nurmen huimista matkoista maailman merillä. Parikymppisen harrastelijan purjehdukset suuntautuivat aluksi Ruotsin rannikkovesiä pitkin Saksan Kielille, sitten Atlantin reunoille Färsaarten petollisille vesille ja lopulta Kolumbuksen 500-vuotisjuhlan yhteydessä Atlantin yli Bahamalle ja Amerikkaan ja sieltä takaisin yli myrskyisän Pohjois-Atlantin. Kari Nurmi antautui purjehdusmatkoillaan moniin todellisiin vaaroihin: matkan olisi voinut katkaista yhtäkkisesti viereen noussut valas, myrkyllinen meduusa, suuri öinen aalto, useita päiviä kestävä myrsky tai viikkojen pituinen tyyni. Itseoppineen purjehtijan riskinotto kuitenkin kannatti: veneen kannella hän tunsi olevansa vapaa ja vailla rajoja. Koetut seikkailut antoivat Kari Nurmelle sellaisia voimavaroja ja elämänkokemuksia, joita kukaan ei voisi häneltä viedä. Runsas nelivärikuvitus.

Aiheet

Nurmi, Kari.

muistelmat

matkakertomukset

purjehdus

merimatkat