Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Levottomuuden kirja

Fernando Pessoa

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Levottomuuden kirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Levottomuuden kirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

ISBN

952260304X

9789522603043

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tarjottu Basam syksy 2014 -luettelossa, aiemmat tilaukset ovat voimassa. "Kenties jonain päivänä tajutaan, että täytin kaikkia muita paremmin synnynnäisen velvollisuuteni vuosisatamme yhden aikakauden tulkkina. Ja kun se tajutaan, kirjoitetaan, että minua ei ymmärretty aikanani..." Fernando Pessoan pääteos Levottomuuden kirja syntyi vuosina 1913-1934, mutta ilmestyi ensimmäisen kerran vasta 1982. Kirjassa Lissabonin kaupungin apulaiskirjanpitäjä Bernando Soares tarkkailee valppaasti ja täydellisin lausein maailman menoa ja ennen kaikkea itseään. "Minä olen kaikki ihmiset." Fernando Pessoa (1888-1935) oli portugalilainen runoilija ja kirjailija, ja häntä pidetään yhtenä merkittävimmistä 1900-luvun kirjailijoista. Levottomuuden kirja on julkaistu aiemmin Andalusialaisen koiran toimesta.

Aiheet

Soares, Bernardo,

fikt.

itsetilitys

itsetarkkailu

poikkeavuus

vieraantuminen

ahdistus

elämänvalhe

tarpeeton ihminen

kirjanpitäjät

kaupungit

Portugali

Lissabon

1910-1930-luku