Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Helsinki 1945

pääkaupunki ja rauha

Laura Kolbe

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Helsinki 1945 : pääkaupunki ja rauha

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Helsinki 1945" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523121928

9789523121928

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Nykyaikaisessa keittiössä kuivuri on väline, jolla voi valmistaa monenlaista terveellistä ruokaa. Välipalojen valmistaminen kuivurilla on myös paljon edullisempaa kuin niiden ostaminen kaupasta. Tämän kirjan avulla opit kuivaamaan erilaisia ruoka-aineita. Kussakin luvussa keskitytään erilaisiin ruokiin: hedelmien ja vihannesten kuivaamisesta siirrytään edelleen hedelmänauhoihin, kuivalihan tekoon, pähkinöiden ja siementen kuivaukseen, raakaruokien ja jälkiruokien valmistukseen ja hännänhuippuna vielä lemmikkieläinten kuivattuihin herkkuihin. Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

Aiheet

1945

kaupunkihistoria

rauha

rauhansopimukset

toinen maailmansota

yhteiskuntaolot

helsinkiläisyys

helsinkiläiset

arki

sota-aika

jälleenrakentaminen

pääkaupungit

kaupunkiympäristö

kaupunkikuva

yhteiskunnallinen muutos

poliittinen muutos

sopeutuminen

historia

Suomi

Helsinki