Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Karjalainen keittokirja

Pirkko Sallinen-Gimpl

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Karjalainen keittokirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Karjalainen keittokirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513115402

9789513115401

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

4. painos 2007. Karjalan keittiö on ollut - ja on edelleen - runsas ja monipuolinen. Siinä tuntuvat vahvoina venäläiset vaikutteet. Karjalassa keittiön keskipiste on ollut uuni. Siellä ovat paistuneet monenlaiset leivät, kukot, piirakat, kakkarat, pyöröt ja kukkoset ja leivonnan jälkilämmössä hautuneet mehevät uunipotit, joista koko Suomessa tunnetaan karjalanpaisti. Kasviksia ja sieniä on Karjalassa vanhastaan käytetty monipuolisemmin kuin muualla Suomessa. Tekijä on laatinut perinneruoista nykysovelluksia, jotka onnistuvat sähköhellalla kerrostalon keittiössäkin. Tuttujen karjalaisruokien lisäksi mukana on runsaasti paikallisia erikoisuuksia. Kirjassa esitellään myös karjalaista kulttuuria, tapoja ja juhlia. Ilmestyy syyskuussa.