Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Elämä

Keith Richards

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Elämä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Elämä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510353663

9789510353660

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

The Rolling Stones -yhtyeen Keith Richards on nikkaroinut maailmaa vavisuttaneita biisejä ja viettänyt todellista rock and roll -elämää. Vihdoin ja viimein, mies itse tarinoi omin sanoin elämästään myrskynsilmässä: Chuck Berryn ja Muddy Watersin levyjen pinttyneestä kuuntelusta, kitaransoiton opettelusta ja bändin perustamisesta Mick Jaggerin ja Brian Jonesin kanssa. The Rolling Stonesin nousuhuumasta ja surullisenkuuluisista huumepidätyksistä, jotka loivat hänen kestomaineensa rockin lainsuojattomana kansallissankarina. "Jumping Jack Flashin" ja "Honky Tonk Womenin" kaltaisten kuolemattomien kitarariffien luomisesta. Rakastumisestaan Anita Pallenbergiin ja Brian Jonesin kuolemasta. Veropakolaisuudestaan Ranskassa ja villeistä Yhdysvaltain-kiertueista, eristäytymisestä ja riippuvuudesta. Patti Hanseniin rakastumisesta. Katkerasta välirikosta Mick Jaggerin kanssa ja myöhemmästä sovinnosta. Avioliitosta, perheestä, soololevyistään ja X-Pensive Winos -yhtyeestään sekä tiestä, jolle ei loppua näy. Aseistariisuvan rehelliseen tyyliinsä Keith Richards tilittää elämänvaiheistaan, joista olemme kaivanneet kuulla lisää mutkattomasti, rohkeasti ja totuudenmukaisesti. Keith Richards syntyi Englannissa vuonna 1943, perusti The Rolling Stonesin Mick Jaggerin kanssa 1962 ja asuu nykyään Connecticutissa. White Mischief -kirjan kirjoittaja James Fox on Richardsin pitkäaikainen, Lontoossa asuva ystävä. Tarjottu aiemmin (WSOY 3/2010)

Aiheet

Richards, Keith.

Rolling Stones (yhtye)

muistelmat

muusikot

rock

Iso-Britannia

kitaristit

kitara

historia

yhtyeet