Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Käytännön kirjanpito

Soile Tomperi

Kirjasarja: Business

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Käytännön kirjanpito

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Käytännön kirjanpito" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Edita

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9513769240

9789513769246

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Business

Esittely

Selkeä kirjanpidon perusteos. Siinä käsitellään pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpitoa edeten tavallisimpien liiketapahtumien kirjauksista tilinpäätösraportteihin. Kirjassa käsitellään myös eri yritysmuotojen, arvonlisäverotuksen ja välittömän verotuksen perusteet ja vaikutus kirjanpitoon. Kirjanpidon periaatteet havainnollistetaan runsaiden esimerkkien avulla. Teos on tarkoitettu kirjanpidon perusopintoihin korkeakouluihin, aikuiskoulutukseen ja kauppaoppilaitoksiin. Kirjassa käsitellään ammattikorkeakoulujen peruskurssien sisällöt. Teokseen liittyy Käytännön kirjanpito : harjoituskirja.

Aiheet

kirjanpito

yritykset

arvonlisävero

välitön vero

tilinpäätös

verotus

pienyritykset

pienet ja keskisuuret yritykset

yritysmuodot

tuloslaskelmat

laskentatoimi

kirjanpitolaki

osakeyhtiölaki