Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Robinson Crusoe

Daniel Defoe

Kirjasarja: Seven

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Robinson Crusoe

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Robinson Crusoe" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

951126365X

9789511263654

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Seven

Esittely

Daniel Defoen seikkailukirja Robinson Crusoe vuodelta 1719 on eurooppalaisen romaanin kypsän kauden ensimmäinen merkkiteos ja ilmeisesti maailman ensimmäinen aito bestseller. Tarinan suosio on jatkunut keskeytyksettä lähes kolmesataa vuotta, ja sitä ovat ylistäneet niin Jean-Jacques Rousseau, Karl Marx, James Joyce kuin Edgar Allan Poe. Kolme sukupolvea suomalaisia on elänyt siinä uskossa, että kertomus päättyy, kun Robinson Crusoe pääsee takaisin kotimaahansa Englantiin. Tosiasiassa tähän päättyy vasta romaanin ensimmäinen osa. Juhani Lindholmin uusi suomennos on kirjan ensimmäinen lyhentämätön versio sitten vuoden 1911. Yleensä suomentamatta jätetyssä toisessa osassa Robinson Crusoe palaa saarelle katsomaan, miten ihmiset selviävät pienessä siirtokunnassaan. Miten on käynyt alkuasukaspalvelija Perjantain? Entä vaimon ja lasten? Matka kestää kymmenisen vuotta ja vie Robinson Crusoen moniin uusiin seikkailuihin ja vaaroihin. Tiedossa on runsaasti yllätyksiä: ei nimittäin paljon puuttunut, ettei Crusoe käynyt Suomessakin.

Aiheet

Crusoe, Robinson,

fikt.

Perjantai,

klassikot

nuortenkirjallisuus

seikkailukirjallisuus

dokumenttikirjallisuus

fiktio

selviytyminen

haaksirikot

arki

autiot saaret

länsimaalaiset

alkuasukkaat

saaret