Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kuuntele kehoasi

rakasta itseäsi

Lise Bourbeau

Kirjasarja: Viisas elämä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kuuntele kehoasi : rakasta itseäsi

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kuuntele kehoasi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

952260061X

9789522600615

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Viisas elämä

Esittely

Lise Bourbeau on tutkinut metafysiikkaa ja sen fyysisiä ilmentymiä kehossa 20 vuoden ajan ja tulokset on koottu tähän käyttäjäystävälliseen hakuteokseen. Bourbeau on vakuuttunut siitä, että kaikki fyysiset ongelmat ovat vain psykologisen tai tunnetason ongelmien ilmentymiä. Fyysinen keho reagoi epätasapainoon ja muistuttaa meitä näin tarpeesta astua takaisin rakkauden ja sopusoinnun polulle. Kirjasta löytyvät tehokkaat työkalut, joiden avulla lukijasta tulee oma parantajansa. Ytimekäs ja uraauurtava teos on rakkaudella kirjoitettu, kattava opas yli 500 sairauden ja vaivan syihin. Lise Bourbeau on työskennellyt vuodesta 1982 alkaen yli 15 000 asiakkaan kanssa ja auttanut heitä löytämään sairauksiensa ja vaivojensa taustalla olevat syyt. Kansainvälinen menestyskirjailija ja -luennoitsija Lise Bourbeau on Quebecin suurimman henkilökohtaisen kasvun keskuksen perustaja. Hän on kiertänyt pitämässä aiheesta kursseja yli 15 maassa. Alkuteos: Your body is telling you: love yourself.

Aiheet

mind and body

keho

psyyke

vuorovaikutus

terveys

sairaus

taudit

oireet

merkitykset

itsetuntemus

henkinen hyvinvointi

elämänhallinta