Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kenelle kellot soivat

Ernest Hemingway

Kirjasarja: Keltainen kirjasto, osa 5

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kenelle kellot soivat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kenelle kellot soivat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513164756

9789513164751

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Klassikon uusi suomennos Mestarillinen ihmiskuvaus ja taitavasti huippuunsa viety jännitys yhdistyvät Hemingwayn merkittävimmässä teoksessa. Amerikkalainen Robert Jordan on liittynyt tasavaltalaisten armeijaan Espanjan sisällissodassa. Hän on asettunut vihollisen selän taakse vuoristossa piileskelevien sissien joukkoon. Robert kokee vavahduttavan rakastumisen sodan kauhujen järkyttämän nuoren tytön kanssa. Samalla myös muut inhimilliset tunteet, viha, pelko, toveruus ja rohkeus, näyttäytyvät hänelle entistä alkuvoimaisempina. Suomessa vuonna 1944 ilmestynyt romaani saa nyt ansaitsemansa uuden suomennoksen.

Aiheet

sotakirjallisuus

rakkausromaanit

klassikot

sisällissodat

Espanja

1936-1939