Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Terveet jalat

Riitta Saarikoski

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Terveet jalat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Terveet jalat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Societas Medicorum Fennica Duodecim

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9516563694

9789516563698

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja sisältää uusimpaan tutkimustietoon perustuvia käytännöllisiä ohjeita jalkojen omahoidosta. Oikealla omahoidolla ehkäistään jalkakipuja, jalkojen väsymistä, puutumista ja turvotusta. Jalkaterveyttä voidaan edistää mm. erilaisilla alaraajan harjoitteilla, paljasjalkakävelyllä ja kevytjalkineiden käytöllä. Jalkamuutokset voivat olla alaraajojen asento- ja kuormituspoikkeamien tai lihasten epätasapainon syy tai seuraus. Tavallisia jalkavaivoja ovat kovettumat, känsät, syylät, jalka- ja kynsisieni, kynsien sisään kasvaminen ja varpaiden virheasennot.

Aiheet

jalat

jalkojenhoito

raajat

kävely

kengät

terveys

hoitomenetelmät

tuki- ja liikuntaelinten taudit

kipu

ennaltaehkäisy