Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Lahja sinulle

Max Lucado

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Lahja sinulle

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Lahja sinulle" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Perussanoma

Sidosasu

Sidottu

ISBN

9518887292

9789518887297

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Eräänä aamuna Meppolan asukkaat huomaavat saaneensa lahjoja. Pumpinello löytää paketistaan vasaran, Lucia siveltimen ja väripaletin, leipuri Hannes kauhan. Kukaan ei tiedä, keneltä lahjat ovat tulleet, mutta jokainen Mepponen on saanut juuri sopivan lahjan: Pumpinello pitää rakennustöistä, Lucia maalaamisesta ja Hannes ruoanlaitosta. Kun tuntematon Mepposperhe tarvitsee apua matkallaan puuseppä Eelin luo, Pumpinello ystävineen tulee sen avuksi. Mikään ei kuitenkaan tunnu onnistuvan. Vasta huomattuaan, että Eeli on antanut jokaiselle erilaisen lahjan, Mepposet pystyvät ottamaan lahjansa käyttöön ja auttamaan niillä toisia.Tämä kertomus osoittaa lapsille, että he ovat saaneet Jumalalta erityisen lahjan, jolla he voivat palvella häntä.

Aiheet

yksilöllisyys

lahjat

osaaminen

auttaminen