Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Aurinkokissan vuosi

Merete Mazzarella

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Aurinkokissan vuosi

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Aurinkokissan vuosi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513184714

9789513184711

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ruotsinkielinen alkuteos: Solkattens år. Kirpeitä huomioita ja inspiroivia ajatuksia ikääntymisestä ja ajan riennosta Omasta elämästään ammentaen Merete Mazzarella kirjoittaa takuuvarmaan tyyliinsä - viisaasti ja hauskasti. Mikä on sattuman rooli rakkaudessa? Mitä tarkoittaa olla uskollinen itselleen? Olivatko asiat ennen paremmin, ja jos olivat, niin kenellä? Korostetaanko elämysten ja elämänlaadun maksimointia nykyisin jo niin paljon, että tästä on muodostumassa uusi ahdistuksen lähde? Muun muassa nämä kysymykset lähtökohtinaan Merete Mazzarella palaa uutuuskirjassaan vahvasti henkilökohtaisiin teemoihin. Ikäihmisten rakkaus, ero vanhoilla päivillä, suhteet lapsiin ja lapsenlapsiin, vanhuuden vaivat ja univaikeudet, ystävien kuolema tai katoaminen dementian hämäriin sekä vanhustenhuollon kehitysnäkymät kuuluvat 70-vuotispäiväänsä lähestyvän kirjoittajan pohtimiin aihealueisiin. Merete Mazzarella on pohjoismaisen kirjallisuuden professori emerita, jonka ajan ilmiöihin pureutuvat teokset ovat herättäneet poikkeuksetta vilkkaan keskustelun. Kirjallisesta tuotannostaan hän on saanut useita palkintoja.

Aiheet

Mazzarella, Merete.

kirjailijat

kirjallisuudentutkijat

ikääntyminen

sukupolvet

ihmissuhteet

aika