Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tämä on Afrikka

Eero Paloheimo

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tämä on Afrikka

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tämä on Afrikka" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510330833

9789510330838

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Eurooppalaiselle Afrikka merkitsee jännittäviä elämyksiä luonnonpuistossa, mutta mitä afrikkalaiset itse ajattelevat länsimaisen silmään usein epämukavalta näyttävästä arkipäivästään? Tämä on Afrikka perustuu Eero Paloheimon Saharan eteläpuolisessa Afrikassa vuosina 2002-2006 tekemiin matkoihin. Hän kutsuu lukijan mukaan kohtaamaan viimeisen maanosan, joka ei ole saanut länsimaista tartuntaa eikä omaksunut kyseenalaistamatta taloudellisen kasvun ja teknisen kehityksen arvoja. Matkoillaan Beninissä, Togossa, Ghanassa, Nigeriassa, Keniassa, Burkina Fasossa ja Sudanissa Paloheimo pyrkii haastamaan omat ennakkokäsityksensä. Hän tapaa kehitysaputyön puurtajia, virkamiehiä ja tavallisia afrikkalaisia monesta eri maasta ja heimosta. Hän kertoo suorasukaisesti mutta riemastuttavasti puskatakseista ja päällystämättömistä teistä, aidsista ja voodoosta, vuorigorilloista ja kalastusretkistä, vaalihumusta ja 100 000 ihmisen asuttamasta pakolaisleiristä. Tekniikan tohtori Eero Paloheimo on toiminut vihreiden kansanedustajana, eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajana ja professorina Teknillisessä korkeakoulussa. Hänen aikaisempaa tuotantoaan ovat muun muassa Megaevoluutio (2002) ja Struktuuri (2004).

Aiheet

matkakertomukset

yhteiskuntakuvaus

Afrikka

Länsi-Afrikka

Itä-Afrikka

Keski-Afrikka

Etelä-Afrikka