Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Asialliset

aforismeja Hotakaisen tuotannosta

Kari Hotakainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Asialliset : aforismeja Hotakaisen tuotannosta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Asialliset" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510379077

9789510379073

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Asialliset ei ole tavanomainen aforismikokoelma. Kari Hotakaisen teräviksi hiotut oivallukset iskevät kuin kirves tottuneen pilkkojan käsissä. Vaikka jokainen ajatus on kirjailijan punnitsema, se ei välttämättä ole hänen omansa, koska sen lausuu tai ajattelee maailmalle romaanin tai näytelmän henkilöhahmo, ei kirjailija omissa nimissään. Kulma, josta yllättävä luoti lähestyy, voi siis olla jyrkkä. Teoksen pohjana on Hotakaisen koko mittava tuotanto: romaanit, runot, kolumnit, näytelmät, tv-käsikirjoitukset, lastenkirjat. Kun ihminen on kovin vakavissaan, hän muuttuu aina koomiseksi. Kirja on täynnä ihmisiä, joilla on asiaa - silloinkin kun sanottava ei ole asiallista.

Aiheet

aforismit

arvot

keskiluokka

ironia