Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sisilia

kartta + opas : nähtävyydet, ostokset, ravintolat, menopaikat

Serge Guillot

Kirjasarja: Otavan kartta + opas

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sisilia : kartta + opas : nähtävyydet, ostokset, r...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sisilia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9511278797

9789511278795

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sisilia on Välimeren suurin saari, joka tunnetaan paitsi mafiasta myös pitkästä, aina antiikin ajoilta periytyvästä historiastaan, joka näkyy kaikkialla saarella. Saari kuuluu Italiaan, mutta on silti aivan oma maailmansa, jolla on oma vahva identiteettinsä. Sisilia on kautta aikain ollut myös suosittu matkailukohde, jonka perinteisiin lomakeskuksiin kuuluvat mm. Taormina ja C$/efalu, kaupunkikohteisiin Palermo, Messina, Catania ja Siracusa. Sarjan uutuustitteleihin kuuluva Sisilia poikkeaa useimmista Kartta+Opas-sarjan oppaista siinä, ettei se keskity vain yhteen kaupunkiin ympäristöineen, vaan esittelee laajempaa kokonaisuutta. Se on silti sarjan muiden titteleiden tapaan kartta-aukeamien ympärille nerokkaasti rakennettu helppokäyttöinen matkaopas, jossa saari on jaettu kuuteen osa-alueeseen. Jokaiselta alueelta esitellään lyhyesti mutta informatiivisesti tärkeimmät nähtävyydet sekä huolella valikoitu joukko ravintoloita, baareja, kahviloita, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja jne. Oppaan alussa on perustietoja kohteesta sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, loppuosassa mm. hotellisuosituksia sekä tietoa julkisesta liikenteestä. Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2014 kolme uutuustitteliä (Oslo, Sisilia ja Varsova) sekä uudistettu painos Barcelonasta, Berliinistä, Hampurista, Kööpenhaminasta, Lontoosta, Mallorcasta, Milanosta, New Yorkista, Venetsiasta ja Wienistä.

Aiheet

nähtävyydet

Sisilia

Italia

kartat

matkaoppaat