Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Laiskojen Kalevala

Anders Larsson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Laiskojen Kalevala

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Laiskojen Kalevala" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Schildts Söderströms

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9515018749

9789515018748

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Schildtsilläkin havahduttiin huomaamaan lähes loppumetreillä, että nythän eletään Kalevalan 160-vuotisjuhlavuotta. Ja että meillä on omassa varastossa olemassa kirja, jonka suomennosta on pyydetty jo vuosikaudet, laiskuuttamme emme vain ole saaneet sitä aikaiseksi! Laiskojen Kalevala poimii Kalevalasta parhaat palat ja vääntää ne uuteen uskoon. Kirja sisältää seitsemän runomuotoista tulkintaa Kalevalan tapahtumista aina Joukahaisen suohon laulannasta Pohjan akan vastaiskuun. Absurdikin huumori kukkii, kun Kalevalan sankarit teroittavat sanaisen säilänsä ja kuorruttavat sitä sopivasti nykykielellä. Laiskojen Kalevala sopii nimensä mukaan niille, jotka eivät oikein jaksaisi kahlata läpi sitä oikeaa opusta. Tosin Anders Larssonin sanailoittelu kelpaa taatusti lukeneellekin väelle. Ruotsinkielisen alkuteoksen kaikki painokset ovat myyneet loppuun sekä Suomessa että Ruotsissa.

Aiheet

kansalliseepokset

kansanrunous

mukaelmat