Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Rebeccan kadonneet päiväkirjat

Lisa R. Jones

Kirjasarja: Jones, Lisa R.

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Rebeccan kadonneet päiväkirjat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Rebeccan kadonneet päiväkirjat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9512094509

9789512094509

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Jones, Lisa R.

Esittely

Eroottinen menestyssarja Inside Out kertoo, miten nuori opettaja Sara McMillan löytää tuntemattomalle Rebeccalle kuuluneet päiväkirjat ja tempautuu niiden mukana uusille, vaarallisille mutta niin kiehtoville poluille. Rebeccan rohkeat päiväkirjat avautuvat nyt myös lukijoille. Tämä tarina on jokaisen Inside Out -fanin pakko lukea! Rebecca Mason kohtaa rikkaan, synkän puoleensavetävän miehen, joka viettelee hänet vastustamattomasti, vaikka Rebecca aavistaa pahaa. Rebecca antautuu eroottisiin kokemuksiin, jollaisiin ei olisi koskaan kuvitellut uskaltautuvansa. Mutta miten pitkälle hän on valmis menemään miehen vuoksi?

Aiheet

Mason, Rebecca,

fikt.

eroottinen kirjallisuus

päiväkirjat

naiset

seksuaaliset fantasiat

rohkeus

seksuaalinen käyttäytyminen

vallankäyttö

sukupuolisuhteet

muukalaiset

miehet

kaupungit

Yhdysvallat

San Francisco