Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mullan maku

Reijo Mäki

Kirjasarja: Seven

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mullan maku

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mullan maku" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9511246283

9789511246282

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Seven

Esittely

Nelikymppinen perheenäiti ja pankkivirkailija menehtyy autokolarissa. Surevat omaiset järkyttyvät, kun selviää että vainajalla oli yllään aikuisten leikkeihin viittaava vähäinen vaatetus ja veressään ecstasya.Murtunut leski palkkaa Jussi Vareksen selvittämään, kenen kanssa hän oikein oli naimisissa. Tutkimusten edetessä alkaa paljastua rahakas kuvio, johon ovat kuolleen naisen lisäksi sotkeutuneet eräät tunnetut liikemiehet. Sattuma työntää Vareksen syliin A:lla alkavia naisia, joista koituu lähinnä harmia. Onneksi vanhoihin tuttuihin, novellikirjailija Luusalmeen, pastori Alaseen ja muuhun seurakuntaan, voi aina luottaa – vai voiko? Vuosituhannen viimeiset helteet nostavat mullan maun muuallekin kuin Turun vesijohtoveteen.

Aiheet

Vares, Jussi,

fikt.

Raivio, Liisa,

salapoliisikirjallisuus

jännityskirjallisuus

kovaksikeitetty rikoskirjallisuus

liikenneonnettomuudet

kuolema

huumeet

talousrikokset

uskottomuus

juopottelu

sukupuolisuhteet

uhkakuvat

yksityisetsivät

pankkitoimihenkilöt

liikemiehet

rikolliset

alamaailma

Turku

ravintolat

kaupunkiympäristö

1999