Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ehkä Esther

Katja Petrovskaja

Kirjasarja: Keltainen kirjasto, osa 463

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ehkä Esther

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ehkä Esther" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513181375

9789513181376

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Saksankielinen alkuteos: Vielleicht Esther. Raikkaan omaääninen, palkittu kertomusromaani yhden suvun ja siten koko Euroopan historiasta, maailmasta joka ei tunnu millään oppivan virheistään. Ukrainalais-puolalaiseen sukuun syntynyt, sittemmin saksalaistunut kirjailija Katja Petrovskaja havahtuu ajan armottomuuteen. Ihmiset kuolevat, muistot haalistuvat, menneisyys katoaa. Miten selvittää oman sukunsa tarina, omat juurensa, kun ei ole enää ketään keltä kysyä? No, arkistojen avulla ainakin. Nykyään myös internet, tuo uskonnottomien itkumuuri, tarjoaa hätkähdyttäviä pilkahduksia menneestä. Facebookista löytyy sukulaisia ja eBaysta valokuvia, aukot täydentyvät pikkuhiljaa, kunnes lopulta Katja Petrovskajalla on käsissään paitsi juutalaisen sukunsa tarina, myös yksi sukupolvensa parhaista holokaustitulkinnoista. Helpompi olisi unohtaa, mutta muistettava meidän on. Halusimme tai emme. Saksankielisen kaunokirjallisuuden uusi tähti, Katja Petrovskaja (s. 1970) syntyi Kiovassa ukrainalais-puolalaiseen sukuun. Saksaksi kirjoittava mutta venäjää äidinkielenään puhuva Petrovskaja on opiskellut kirjallisuutta Virossa ja Venäjällä. Esikoisteos Ehkä Esther voitti 2014 arvostetun Ingeborg Bachmann -palkinnon.

Aiheet

Petrovskaja, Katja

kirjoittaja.

sukuromaanit

psykologiset romaanit

aikakausiromaanit

fragmentit

muistot

muistaminen

sukulaisuus

elämänkaari

identiteetti

etsintä

holokausti

vaikutukset

sukupolvet

perheet

suvut

yhteiskuntakehitys

Eurooppa

1900-luku