Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Retkeilijän autiotuvat

tiedot, taustat ja tunnelmat

Jouni Laaksonen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Retkeilijän autiotuvat : tiedot, taustat ja tunnel...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Retkeilijän autiotuvat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karttakeskus

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522661538

9789522661531

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirjaan on kerätty yli neljänsadan asuinkelpoisen tuvan tiedot. Jokaisesta kämpästä kerrotaan varustelu, koko sekä sijainti koordinaateilla ja karttaliitteessä. Samoissa kansissa esitellään niin Metsähallituksen tuvat kuin muutkin erämaiden avoimet kämpät. Tarinat tupien historiasta ja kämppien tapahtumista sekä vieraskirjamerkinnät ja päiväkirjaotteet vievät lukijan syvälle autiotupien ja retkiseutujen elämään ja elämyksiin. Kirjassa syvennytään myös autiotupien alkuperäisiin käyttötarkoituksiin savotta- ja uittokämpistä palovartijan majoihin, kalasaunoista hillakammeihin ja kultakämpistä kirkkotupiin - kummitusjuttuja unohtamatta. Oppaan tiedot auttavat yhtälailla tunturikeskusten päiväretkeilijöitä kuin poluttomien erämaiden kulkijoita. Kirjan ovat kirjoittaneet ja kuvittaneet retkeilytoimittajat ja tietokirjailijat Jouni Laaksonen ja Joel Ahola. Opas perustuu ennen kaikkea vahvaan omakohtaiseen kokemukseen, satoihin autiotupavierailuihin. Tämä on toinen, korjattu painos.

Aiheet

autiotuvat

Pohjois-Suomi

Lappi

Pohjois-Pohjanmaa

Kainuu

kämpät

retkeily

eräretkeily

oppaat

luettelot