Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suomen sodan historia 1808-1809

Jussi T. Lappalainen

Kirjasarja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, osa 1200

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suomen sodan historia 1808-1809

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suomen sodan historia 1808-1809" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura : Karttakeskus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9515931975

9789515931979

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 200 vuotta Suomen sodan syttymisestä. Vaikka sodassa taistelivat Ruotsi ja Venäjä, sitä voidaan perustellusti kutsua "Suomen sodaksi", sillä vuoden 1808 sotatoimet käytiin kokonaan Suomessa. Ennen sotaa Suomi oli kiinteä osa Ruotsin kuningaskuntaa, mutta sen jälkeen autonominen suuriruhtinaskunta Venäjän keisarikunnan yhteydessä. Suomen sodan historia 1808-1809 tarkastelee sotatapahtumia eri näkökulmista ja pyrkii nimenomaan havainnolliseen esitykseen. Kirjoittajat ovat koonneet teokseen runsaasti ainutlaatuista aineistoa: mukana on sekä autenttista karttamateriaalia Ruotsin ja Venäjän arkistoista että erityisesti kirjaa varten piirrettyjä selkeitä karttoja. Tuloksena on suurelle yleisölle vetävästi kirjoitettu, vankkaan tutkimukseen pohjautuva tietoteos.

Aiheet

1808-1809

Suomen sota

taistelut

sodat

sotahistoria

historia

Suomi

Ruotsi

Venäjä