Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Makuparit

suomalaisten raaka-aineiden sesongit

Sami Tallberg

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Makuparit : suomalaisten raaka-aineiden sesongit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Makuparit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522208159

9789522208156

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tarjottu aiemmin Readme/kids kevät 14 -kampanjassa, aiemmat tilaukset ovat voimassa. Kirjassa esitellään kaikki Suomesta saatavat raaka-aineet ja vinkataan milloin ne ovat parhaimmillaan, laadun ja saatavuuden puolesta. Kirjan idea perustuu Samin ruoanlaittofilosofiaan jossa pääosassa ovat aina huippulaadukkaat, kaudenmukaiset raaka-aineet. Kun opit nämä kausiherkut ja oivallat niiden ominaisuudet, huomaat että minimaalinen prosessointi on eduksi, luodaksesi herkkuja joiden lopputulos on aina paras mahdollinen. Kausiruoan muita etuja ovat hyvä saatavuus ja edullinen hinta, lähiruoan muiden etujen lisäksi. Makuparit-osio on suomessa ainutlaatuinen ja se inspiroi sekä auttaa sinua onnistumaan taivaallisten makukombojen luomisessa.

Aiheet

ruokaohjeet

kausiruoka

raaka-aineet

ruoka-aineet

maku

yhteensopivuus

ruokalistat

ateriat

ruoanvalmistus

vuodenajat