Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sielunsyöjä

Michelle Paver

Kirjasarja: Muinainen pimeys, osa 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sielunsyöjä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sielunsyöjä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513135241

9789513135249

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

On talvinen päivä, kun Torakin uskollinen kumppani Susi ei palaakaan saalisretkeltään. Hankeen jääneistä merkeistä päätellen Susi on käynyt ansaan ja sieppaajat ovat jo kaukana poissa. Epätoivoinen takaa-ajo johtaa Torakin ja Rennin pohjan perille, aina jäätikköklaanien hyisille kotiseuduille saakka. He ovat päättäneet pelastaa Suden, vaikka se näyttääkin lähes mahdottomalta retkeltä suoraan lumimyrskyn silmään. Pian Torakille selviää, ketkä olivat asialla: sielunsyöjät. Mutta mitä nämä Torakin mahtavat viholliset tahtovat Sudesta? Entä mitä tarkoittavat Naalien klaanin karmaisevat ennenäyt ja varoitukset? Ikuisen lumen keskellä Torak joutuu ottamaan mittaa paitsi mahtavasta jääkarhusta myös omassa nimisielussaan uinuvista vaaroista. Torak ja Susi ovat ikuiset laumaveljet, mutta pelastaakseen ystävänsä Torakin on uhrattava paljon - ehkä enemmän kuin pystyykään. Muinainen pimeys -sarjan kolmas osa on kihelmöivän jännittävä kertomus ystävyydestä ja menetyksestä. Ilmestyy syyskuussa.

Aiheet

Torak,

fikt.

nuortenkirjallisuus

historialliset romaanit

seikkailukirjallisuus

sieppaukset

susi

pahuus

yliluonnolliset voimat

klaanit

jäätiköt

esihistoria