Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mediahistoria

viestinnän merkityksiä ja muodonmuutoksia puheesta bitteihin

Jukka Kortti

Kirjasarja: Tietolipas, osa 250

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mediahistoria : viestinnän merkityksiä ja muodonmu...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mediahistoria" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Suomalaisen kirjallisuuden seura

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9522226939

9789522226938

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Mediahistoria on yleisesitys viestinnän historiasta ja synteesi median roolista historiassa. Sen keskeinen tutkimuksellinen näkökulma kiteytyy ajatukseen median evolutiivisuudesta: media on kehittynyt asteittain historian ehdoilla, ei niinkään hyppäyksinä täysin uuteen aikaan. Teoksen yksi tarkoitus on tuoda perspektiiviä nykyajan digitaaliseen mediaan liittyvään vallankumouspuheeseen - että eläisimme jotenkin ennenkuulumatonta aikaa mediahistoriassa. Teos kertoo valikoidusti median historian pääpiirteet puheen synnystä sosiaaliseen mediaan. Se tarkastelee median evoluutiota paitsi historiallisena jatkumona myös temaattisesti: mikä on ollut median rooli demokratiassa ja julkisuudessa: modernisaatiossa ja globalisaatiossa: taloudessa ja politiikassa: arjessa ja maailmankuvan muokkaajana. Mediahistoria on kaivattu ensimmäinen suomenkielinen yleisesitys mediahistoriasta, joka ei "oppialana" ole kovin vanha kansainvälisestikään. Ensisijaisesti teos palvelee oppimateriaalina historian ja mediatutkimuksen yliopistollisissa opintokokonaisuuksissa, mutta sitä voidaan hyödyntää monen alan tutkimuksessa perusteoksena. Se palvelee kasvavaa monitieteistä tarvetta hahmottaa median merkitystä historiassa.

Aiheet

media

joukkoviestintä

joukkoviestimet

viestintä

viestintätekniikka

mediakulttuuri

teknologinen kehitys

kehitys

muutos

globalisaatio

vaikutukset

yhteiskunnalliset vaikutukset

historia

tiedotusvälineet