Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mökinomistajan käsikirja

Risto Pekkala

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mökinomistajan käsikirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mökinomistajan käsikirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

952220627X

9789522206275

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vapaa-ajan asuminen ei enää välttämättä merkitse alkeellista mökkielämää. Eikä se aina ole perinteistä järvenrantamökkeilyäkään, vaan nyt oleillaan hiihtomajoilla, kuivan maan mökeillä, siirtolapuutarhoilla tai kakkosasunnoilla jossakin toisessa kaupungissa. Lomaileminen huvilalla ei tarvitse olla pakkotyötä. Kirja kertoo, kuinka tekniikka on tullut mökkiläisenkin avuksi. Sisällöstä löytyy työohjeita ja vinkkejä asumismukavuuden omatoimiseksi parantamiseksi ja ylläpitämiseksi. Jos on vasta hankkimassa vapaa-ajan asuntoa, niin kirja antaa tietoa, millaisia vaihtoehtoja on olemassa. Mukana mm. pihan rakenteita, turvajärjestelmät, laiturit, pihakeittiöt ja grillit, saunat ja niiden varusteet sekä rakenteet, höylähirsimökit, käsinveistetyt hirsirakennukset, kakkosasunto kaupungissa, hiihtomajat, siirtolapuutarhamökki, kaivoasiaa, lämmitys- ja energia-asiaa, radontietoutta, kylpytynnyrit ja paljon muuta.

Aiheet

kesämökit

rakentaminen

loma-asunnot

rakennustyöt

vapaa-ajan asunnot

korjausrakentaminen

kunnossapito

piharakennukset

piharakentaminen

mökkeily