Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kosmista kauhua

Aapo Rapi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kosmista kauhua

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kosmista kauhua" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Nidottu

ISBN

952011033X

9789520110338

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vampyyri ja hänen palvelijansa Igor viettävät levollista vampyyrinelämää vanhassa linnassa. Luetaan Love-craftia, soitetaan urkuja, chillaillaan kryptassa ja testataan erilaisia taikaliemiä. Myös viiniä ja tupakkia kuluu. Sitten ovelle koputtaa valtion virkamies sekavanoloisen selvityskaavakkeen kera. Tarina lähtee lentoon, ja vanhan ajan hirviöt joutuvat taistelemaan nykyajan kauhuja vastaan. Miksi koskaan ei saa olla rauhassa, vaikka aikaa olisi ikuisuus? Mystisiin ulottuvuuksiin yltävää ja populaarikuvastoa kierrättävää sarjakuvaa luonnehtii Rapille ominainen lämminhenkinen huumori. Omaelämäkerrallisilla aineksilla höystetty laitapuolen kulkijoiden sympaattinen kuvaus tekee tästäkin albumistaan ainutlaatuisen. Se on myös kannanotto syrjäytyneiden kummajaisten elinmahdollisuuksien puolesta.

Aiheet

Igor,

fikt.

sarjakuvaromaanit

kauhusarjakuvat

sarjakuvat

huumori

nykyaika

outous

vampyyrit

palvelusväki

linnat

virkamiehet