Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Varjojen kaupungit. II, Tuhkakaupunki

Cassandra Clare

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Varjojen kaupungit. II, Tuhkakaupunki

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Varjojen kaupungit. II, Tuhkakaupunki" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511232215

9789511232216

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Hauska, tummasävyinen ja seksikäs fantasiatrilogia jatkuu. Enemmän kuin mitään muuta Clary Fray haluaisi kaiken palaavan normaaliks, ehkä seurustelu Simonin kanssa auttaisi? Mutta Varjometsästäjät eivät päästä häntä otteestaan - varsinkaan heistä hurmaavin ja raivostuttavin, Claryn vasta löytynyt veli Jace. Lisäksi syyllinen Claryn äidin maagiseen koomaan on vaarallinen mielipuoli Valentine, joka lienee Claryn isä. Paremminkin voisi mennä! Sitten joku alkaa surmata New Yorkin haltioita, ihmissusia ja vampyyreja. Lisäksi jo toinen Muutoksen välineistä, Kohtalon miekka, katoaa. Pystyykö Clary estämään pahimman varjojen maailmassa, jossa rakkauteen ei voi luottaa ja jossa valta on vaarallisen viettelevää?

Aiheet

Fray, Clary,

fikt.

Wayland, Jace,

nuortenkirjallisuus

nuorten aikuisten kirjat

fantasiakirjallisuus

jännityskirjallisuus

jatkokertomukset

murha

alamaailma

katoaminen

taikaesineet

Kohtalon miekka

demonit

yliluonnolliset olennot

rinnakkaiset maailmat

kaupungit

New York