Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hirmuinen vedenpaisumus ja muita myyttisiä tarinoita

Anneli Kanto

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hirmuinen vedenpaisumus ja muita myyttisiä tarinoi...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hirmuinen vedenpaisumus ja muita myyttisiä tarinoita" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512348608

9789512348602

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

"Emmää kyä yksin rupee", nurisee Aatami Jumalalle, ja niinpä Jumala tekee Aatamille kaverin, josta tuleekin paljon parempi kuin koekappaleesta. Tampereen murteella kirjoitettu luomiskertomus on vain yksi Anneli Kannon tarinakokoelman verrattomista jutuista. Paitsi Raamatusta kirjassa on kertomuksia antiikin Kreikasta, Kalevalasta ja pohjoisten kansojen kansantarustoista. Kirjoittaja on oikonut reippaasti monipolvisia myyttejä säilyttäen kuitenkin niiden kiehtovankarmeat juonenkäänteet ja värittäen niitä nerokkailla kommenteilla ja rehevällä huumorilla. Tuloksena on kokoelma vauhdikkaita ja hurjia tarinoita parhaaseen seikkailukertomustyyliin. Ja parhaiden seikkailukertomusten tapaan tarinoihin on myös punottu mukaan ihmiskunnan vanhaa viisautta - lupaus oikeudenmukaisuudesta ja toivosta.

Aiheet

nuortenkirjallisuus

lastenkirjallisuus

seikkailukirjallisuus

kertomukset

tarinat

myytit

mukaelmat

kansantarinat

eskimot

saamelaiset

kolttasaamelaiset

venäläiset

Siperia

legendat

antiikki

Kreikka

raamatunkertomukset

eepokset

Kalevala