Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Nova Swing

M. John Harrison

Kirjasarja: Like scifi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Nova Swing

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Nova Swing" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9520100946

9789520100940

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Like scifi

Esittely

Suuret turistialukset lentävät tähdeltä toiselle. Kaikkea on saatavilla: uusi ruumis, uusi minuus. Ihminen voi olla mitä haluaa - paitsi kielletyllä Sausaden vyöhykkeellä, jossa osia Kefahuchin vuosta on alkanut putoilla maahan. Juuri Sausaden vyöhykkeen arvoituksellisuus vetää puoleensa seikkailijoita, jotka käyvät kauppaa oudoilla organismeilla, tuntemattomilla teknologioilla ja biologisilla artefakteilla. Tunkeilu johtaa väkivaltaisiin yhteenottoihin vyöhykkeen vartijoiden kanssa. Varakkaat turistit puolestaan kokeilevat onneaan Sausaden rajaseuduilla oppaanaan epäluotettava Vic Serotonin, turmeltunut sielujen matkaopas. Lisäksi aivan uudenlainen tauti on työntymässä vyöhykkeen rajojen ulkopuolelle. Vuonna 1945 syntynyt M. John Harrison on palannut 2000-luvun alussa brittiläisen kirjallisuuden kentän eturintamaan genrerajoja rikkovilla, ylistetyillä teksteillään. Kotimaassaan hänet tunnetaan omaperäisenä visionäärinä, jonka tuotanto on aina kulkenut rohkeasti omia polkujaan. Harrison on kirjallinen vaikuttaja, ja hänen ajatuksensa ovat ohjanneet vahvasti englantilaisen kirjallisuuden suuntaa ja päämääriä aina 1960-luvun lopulta lähtien.. Suomessa Harrison sai vuoden 2005 Tähtivaeltaja-palkinnon romaanistaan Valo. Teos on taattua avaruusoopperaa, monisyinen jännittävien arvoitusten, henkeäsalpaavien seikkailuiden ja eri aikatasojen ketju. Film noiria ja scifiä yhdistelevä Nova Swing on löyhästi jatkoa Valolle.

Aiheet

Serotonin, Vic,

fikt.

Aschemann, Lens,

tieteiskirjallisuus

uhkakuvat

tekoelämä

avaruuslennot

matkailu

salakuljetus

matkailijat

Saudaden vyöhyke

kadonneet

etsintä

symboliikka

kissa

matkailuoppaat

antisankarit

avaruusalukset

rinnakkaiset maailmat

vaihtoehtoiset todellisuudet

klubit

Black Cat White Cat