Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vapauden tyttäret

Asko Alanen

Kirjasarja: Modesty Blaise

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vapauden tyttäret

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vapauden tyttäret" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Jalava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9518874964

9789518874969

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Modesty Blaise

Esittely

Vapauden tyttäret sisältää neljä Modesty Blaise -seikkailua vuosilta 1980-1985. Albumin nimitarina on ainoa Modesty-seikkailu, joka ei ole koskaan ilmestynyt suomeksi sarjakuvalehdissä tai -albumeissa. Siinä Modesty päätyy etsimään naisterroristi-ryhmän kaappaamaa pikkutyttöä Marokossa olevasta linnakkeesta. Platonin valtakunta -tarinassa Modestyn entinen yhteistyökumppani Platon pitää valtaamallaan saarella herruudessaan ortodoksista munkkiluostaria. Rikollisjohtaja suunnittelee näyttävää iskua, ja Modesty soluttautuu saareen tuhotakseen liigan. Herttainen Carolina -tarinassa taas mielikuvituksellisia tappomenetelmiä soveltava rikollisliiga kiristää rikkaita uhrejaan uhkaamalla heitä hengenmenolla. Neljäs tarina, Merlinin labyrintti, sijoittuu luolastoon, johon velho Merlin on kansantarujen mukaan haudattu. Kun tunnettu arkeologi saa selville, että luolastoon on kätketty luostarin aarre, alkaa huima seikkailu. Sarjat ovat piirtäneet Neville Colvin ja Pat Wright.

Aiheet

Blaise, Modesty,

fikt.

Garvin, Willie,

seikkailusarjakuvat

agentit

naiset