Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Prinssi Kaspian

C. S. Lewis

Kirjasarja: Narnia, osa 2

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Prinssi Kaspian

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Prinssi Kaspian" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9511284037

9789511284031

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Narnia, osa 2

Esittely

Peter, Susan, Edmund ja Lucy istuvat juna-asemalla, kun prinssi Kaspian yhtäkkiä kutsuu heidät Narniaan. Heidän edellisestä vierailustaan on Narnian ajassa kulunut monta sataa vuotta. Narniaa hallitsevat nyt ihmiset ja paha kuningas Miraz. Kääpiöt, puunhenget ja puhuvat eläimet on hävitetty niin vähiin, ettei moni edes usko niiden olemassaoloon. Nuori prinssi Kaspian ryhtyy taisteluun palauttaakseen Narnian kukoistuksen. Siihen hän tarvitsee lasten ja Aslanin, suuren leijonan apua. Kiihkeästi odotetun Prinssi Kaspian -elokuvan Suomen ensi-ilta on 2.7.2008.

Aiheet

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

seikkailukirjallisuus

klassikot