Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Keskiajan maut

Satu Hovi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Keskiajan maut

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Keskiajan maut" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Art House

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951884545X

9789518845457

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Keskiajan maut vie makumatkalle keskiajan ruokakulttuuriin. Kirjassa tutustutaan ruokaan liittyviin tapoihin ja käytäntöihin keskiajan Suomessa ja muuallakin Euroopassa: ruoan hankintaan, ruoan yhteiskunnalliseen asemaan ja käyttöön esimerkiksi veronmaksun välineenä, ruoan valmistamiseen ja valmistusvälineisiin sekä elintärkeään ruoan säilömiseen. Kirja vie myös keskiajan keittiöön. Tutuiksi tulevat suositut ruokalajit, kuten hunajahauki, hirventurpasyltty, oravakukko, mesileivät, naurisapposet, piimäjuusto ja ruusunmarjahapanleipä, sekä maistuvat juomat, muun muassa katajakalja, tammenterho-olut, yrttisima ja kesäkukkalikööri. Herkullisten reseptien lisäksi kirjassa tarkastellaan luonnonyrttien käyttöä ravintona ja lääkkeenä sekä yrttien ja ruoan yhteyttä keskiajan ihmisen hyvinvointiin.

Aiheet

ruokakulttuuri

ruoanvalmistus

säilöntä

ruokaohjeet

ruoka-aineet

yrtit

juomat

keskiaika

ruoat

kulttuurihistoria

historia

Suomi