Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Olemisen sietämätön keveys

Milan Kundera

Kirjasarja: Bon

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Olemisen sietämätön keveys

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Olemisen sietämätön keveys" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

951040649X

9789510406496

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Bon

Esittely

Olemisen sietämätön keveys on neljän keskieurooppalaisen sijaansa etsivän ihmisen tarina. Se on myös syvimpiä ja kauneimpia rakkauskertomuksia mitä koskaan on kirjoitettu. Tom$/as, prahalainen kirurgi ja naistenmies, rakastuu päätäpahkaa herkkään hauraaseen tarjoilijattareen Terezaan. Hän haluaa tytön mutta myös vapautensa, kaikki hänelle kertyneet ihanat naiset. Heistä tärkein on Sabina, itsellinen taiteilija ja seikkailijatar. Vuosi 1968 viskoo ihmiset maailmalle. Genevessä Sabina solmii suhteen Franziin, keski-ikäiseen, osallistuvan polven tiedemieheen, jonka idealismi ulottuu koko maailmaan.

Aiheet

yhteiskunnalliset romaanit

Tsekkoslovakia

1960-luku

filosofiset romaanit

rakkausromaanit

idealismi

kaupungit

Praha

1968