Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Taikavoima

Rhonda Byrne

Kirjasarja: Secret

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Taikavoima

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Taikavoima" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9510393142

9789510393147

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Secret

Esittely

Osaatko tuntea kiitollisuutta? Uskotko kiitollisuuden ihmeelliseen voimaan? Osaatko arvostaa elämääsi? Yksikin oikea sana voi olla avain kokonaiseen elämänmuutokseen. Uutuusteoksessaan menestyskirjailija Rhonda Byrne esittelee 28-päiväisen ohjelmansa, jonka tarkoituksena on herättää kaikissa meissä piilevä syvä kiitollisuuden tunne. Universumin ikiaikaiset vetovoiman lait puolestaan takaavat, että aidon kiitollisuuden osoittaminen tuo unelmien elämän käden ulottuville. Kiitollisuutta pitää osata tuntea myös kaikesta siitä hyvästä, minkä on jo onnistunut saavuttamaan. Itse asiassa ajatus on vanha tuttu, joka nykykielellä ilmaistaan "Saat sen, mistä luovut" ja "Sitä saa, mitä tilaa." Kun on käynyt läpi 28 päivän ohjelman ja omaksunut sen osaksi elämäänsä, huomaa kuinka hyviä asioita alkaa ilmaantua kuin itsestään.

Aiheet

elämäntaito

menestyminen

kiitollisuus

itsensä toteuttaminen