Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Multakutri ja suon salaisuus

Jukka Laajarinne

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Multakutri ja suon salaisuus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Multakutri ja suon salaisuus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510418595

9789510418598

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

<b>Pienen tytön on tehtävä, mikä pienen tytön on tehtävä!</b>
Multakutri-satu vie klassisten tarinoiden juurille.
Multakutri asuu köyhien vanhempiensa kanssa suuren metsän laidalla. Eräänä yönä joku tai jokin on tunkeutunut kanalaan ja vienyt kanan. Loputkin ovat säikähdyksestä lakanneet munimasta. Enää ei riitä munia aamiaispöytään. "Mitä me nyt syömme" isä ja äiti tuskailevat.Multakutri pakkaa mukaansa tarpeellisia tavaroita ja saapastelee metsään etsimään sieniä ja marjoja. Siellä häntä odottaa outo näky: puita on katkottu, sammalet myllätty - ja joku on hotkinut kaikki marjatkin. Pian Multakutri kohtaa hyvin omituisen otuksen...Jukka Laajarinne punoo satuunsa taitavasti sivu sivulta tiivistyvää tunnelmaa ja yllätyslopun. Elina Warstan kuvitus kätkee sisäänsä kutkuttavia oivalluksia.
Multakutri-sadun kuvittaja, graafikko <b>Elina Warsta</b> on saanut useita palkintoja omaleimaisista töistään. Monipuolisena kirjailijana tunnetulta <b>Jukka Laajarinteeltä</b> on lastenkirjojen lisäksi julkaistu tietoteoksia ja romaaneja.

Aiheet

Multakutri,

fiktiivinen hahmo.

ruoka

etsintä

marjanpoiminta

sienestys

pelot

rohkeus

metsät

suot

tytöt