Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Lolita

Vladimir Nabokov

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Lolita

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Lolita" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9512096870

9789512096879

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Lolita on hurja ja vaikuttava kertomus hyväksikäytöstä, rakkaudesta, omistushalusta ja pakkomielteen pelottavasta voimasta. Vladimir Nabokovin mestariteos julkaistiin Pariisissa vuonna 1955 ja julistettiin heti kielletyksi kirjaksi. Tästä huolimatta Lolitasta tuli bestseller Euroopassa ja Amerikassa, ja se on yhä yksi kirjallisuuden hätkähdyttävimmistä klassikoista. Keski-ikäinen Humbert Humbert rakastuu 12-vuotiaaseen Lolitaan eli Dolores Hazeen niin intohimoisesti, että on valmis menemään naimisiin tytön äidin kanssa vain päästäkseen lähelle Lolitaa. Kun Charlotte Haze yllättäen kuolee, Humbertista tulee Lolitan isäpuoli. Syyllisyyden ja halun riivaama Humbert pelkää paljastuvansa ja pakenee halki Yhdysvaltojen mukanaan Lolita josta on tullut Humbertin pakkomielle. Lolitan tarinan kertoo on Humbert itse, vuosia myöhemmin vankilassa oikeudenkäyntiä odottaessaan. Nabokovin taidokas, lähes runollinen kerronta kauhistuttaa ja lumoaa yhtä aikaa.

Aiheet

Lolita,

fikt.

Humbert, Humbert,

klassikot

psykologiset romaanit

pakkomielteet

seksuaalisuus

rakastuminen

keski-ikäiset

miehet

unelmat

nuoret

tytöt

kerronta

vankilat