Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Alussa...

1 Moos 1-5

Jukka Norvanto

Kirjasarja: Raamattu elämään, osa 1

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Alussa... : 1 Moos 1-5

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Alussa..." ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Perussanoma

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

951888238X

9789518882384

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Alussa... loi Jumala taivaan ja maan. Raamatun alkuluvut luovat vankan kivijalan koko Pyhän kirjan sanomalle. Jo Raamatun ensimmäisiltä lehdiltä löytyvät vastaukset kysymyksiin ihmisen ja maailman alkuperästä, synnin mahdista ja kuoleman todellisuudesta. Samalla kerrotaan kuitenkin jo viittauksenomaisesti, mikä on Jumalan suunnitelma syntiinlankeemuksen tuhoisten seurauksien korjaamiseksi.Raamattu elämään -sarja on juurevaa ja luotettavaa raamatunselitystä. Se nostaa esille Raamatun sisäisen rikkauden ja kauneuden sekä pelastushistorian suuret linjat. Jokaisesta luvusta rakentuu luontevalla tavalla silta tähän päivään, meille tuttuihin kipuihin ja iloihin. Raamattu alkaa elää uudella tavalla. Tätä kirjaa voi käyttää apunaan niin yksityinen raamatunlukija kuin pienryhmä tai raamatunopettaja.