Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kirjepostia

Terttu Autere

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kirjepostia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kirjepostia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512349515

9789512349517

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Iloluontoinen aserssorska Ramstedt. Jenny, Alisa Ramstedtin vastikään kaupunkiin muuttanut piika. Neiti Signe Hammar, Onnen antimia lukeva vanhapiika rouva Ramstedtin alakerrasta. Sonja Orell, tyttökoululainen joka kihlautuu ihanan maisteri Martti Fagerin kanssa. Agatha Pärssinen, tyttökoulun tomera johtajatar ja Alisa Ramstedtin täti. Maikki Holm, lukiolainen joka antaa piupaut avioliitolle ja perheelle. Valma Lahtinen, tehtaan konttoristi ja isännöitsijä Bruno Holmin rakastajatar. Ja posteljooni Fager - mies! - joka kantaa laukussaan salaperäisiä kirjeitä rouva Ramstedtille. Eräässä sisämaan pikkukaupungissa eletään yhtä syyskuista päivää joskus 1900-luvun alussa. Kodikkailla kaduilla kahisevat keltaiset lehdet, rouvasväenyhditys puuhaa iltamia ja tyttökoululaiset käyvät Leivon konditoriassa syömässä leivoksia. Joku kapinoi, joku topakoituu, joku antaa aihetta juoruihin. Mutta kaupungin sielu ja sydän on Alisa Ramstedt - ja hänen kutkuttava kirjeystävänsä. Hämeenlinnalaisen Terttu Autereen esikoisromaani on täynnä lämmintä tunnelmaa, väriä, ihmiskohtaloita, hennosti versovaa naisnäkökulmaa, orastavaa aikakauden muutosta. Viihdyttävä matka isoäidin aikaan.

Aiheet

Ramstedt, Alisa,

fikt.

aikakausiromaanit

taparomaanit

esikoisteokset

etsintä

aviomiehet

naisen asema

historia

sukupuoliroolit

naiset

seuraelämä

pikkukaupungit

Suomi

1900-luku

juoruilu

naapurit

uteliaisuus

kirjeet

lesket

opettajat

palkolliset

piiat

yhdenpäivänromaanit

viihedekirjallisuus