Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kriisikeskustelu

kriisituki, jälkipuinti, stressin ja konfliktien käsittely

Claes-Otto Hammarlund

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kriisikeskustelu : kriisituki, jälkipuinti, stress...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kriisikeskustelu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tietosanoma OY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9518853207

9789518853209

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kriisikeskustelu-teoksessa Claes-Otto Hammarlund käy systemaattisesti ja havainnollisesti läpi erilaisia kriisituen ja konfliktinkäsittelyn menetelmiä. Lisäksi hän esittelee malleja, joiden avulla voi selviytyä psyykkisestä stressistä ja käsitellä sitä. Teos on hyödyllinen monissa tilanteissa - sekä työelämässä että koulutuksessa. Se on ehdoton apuväline kaikille hoito- ja hoivatyön, järjestyksenvalvonnan, pelastustyön ja sosiaalityön ammattilaisille sekä kouluissa ja kirkon palveluksessa työskenteleville. Tämä kirjan toinen suomenkielinen laitos on tekijän kauttaaltaan päivittämä.

Aiheet

kriisit

kriisiterapia

jälkihoito

henkinen tuki

suru

surutyö

menetys

stressi

stressireaktiot

traumaperäinen stressireaktio

vertaistuki

hoitomenetelmät

konfliktit