Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Panssarivaunut ja panssaroidut ajoneuvot

300 sotilasajoneuvoa ympäri maailman

Philip Trewhitt

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Panssarivaunut ja panssaroidut ajoneuvot : 300 sot...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Panssarivaunut ja panssaroidut ajoneuvot" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9512351455

9789512351459

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Jo renessanssiaikana haaveiltiin laitteesta, jolla voisi liikkua taistelukentällä suojassa, mutta silti tulittaa vihollisia. 1900-luvulla polttomoottori teki tämän mahdolliseksi, ja ensimmäisessä maailmansodassa panssarivaunu tekikin esiinmarssinsa. Mutta vasta toisessa maailmansodassa panssarijoukot mullistivat maasodankäynnin perusteellisesti. Taskukokoinen opaskirja esittelee 300 panssarivaunua ja muuta sotilasajoneuvoa koko 1900-luvulta - ensimmäisen maailmansodan ajoista kylmän sodan loppuvuosiin - ja kaikkialta maailmasta. Joka vaunutyypistä esitetään lyhyt historiikki sekä tärkeimmät ominaisuudet. Mukana on myös miehistönkuljetusvaunuja, telatykkejä, panssariautoja sekä monikäyttöisiä sotilasajoneuvoja. Näppärä opaskirja sotahistoriasta kiinnostuneille ja pienoismalliharrastajille!

Aiheet

hakuteokset

sotilasajoneuvot

panssarivaunut

historia

1900-luku