Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Paniikki-Johnny ja Uniraamattu

novelleja ja muita kirjoituksia

Sylvia Plath

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Paniikki-Johnny ja Uniraamattu : novelleja ja muit...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Paniikki-Johnny ja Uniraamattu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522602140

9789522602145

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sylvia Plath tunnetaan ennen kaikkea runoistaan ja traagisesta kohtalostaan. Mutta Plath oli myös etevä proosan kirjoittaja. Paniikki-Johnny ja unien Raamattu kokoaa yhteen Plathin novelleja, päiväkirjamerkintöjä ja esseitä. Plath ei arastele tuoda itseään teksteihinsä, oli kyse sitten faktasta tai fiktiosta. Kertomusten vahva autofiktiivisyys ja tunnustuksellisuus luotaa sairastuneen mielen syvimpiä onkaloita, ja vaikka Plath ripotteleekin elämästään vain osia kokonaisuuksien sijaan, piirtyy tämän kirjan teksteistä selkeä henkilökuva rakastavasta äidistä ja mielenterveysongelmien musertamasta kirjailijasta. Plathin entinen aviomies Ted Hughes on kirjoittanut kirjaan esipuheen.

Aiheet

novellit

omaelämäkerrallisuus

tarinat

klassikot

lyhytproosa